Otkrijte Villu Marija Klara****

Vrhunska Vila s Bazenom za Vaš odmor

InterijerBazen i Eksterijer

Luksuzna Kuća za Odmor s Bazenom

Villa Marija Klara ****

Smještena je na obroncima autohtonog istarskog sela Ripenda. Villa Marija Klara nudi cjeloviti doživljaj odmora u visokokvalitetnom objektu u autohtonom istarskom selu u kojem se očuvala autentična atmosfera seoskog života i nenarušena priroda. Luksuzna kuća za odmor te nudi našim gostima jedinstveno iskustvo odmora koji stvara osjećaj unutarnjeg mira, sreće i zadovoljstva. Posjetite našu luksuznu kuću za odmor s bazenom Villa Marija Klara, budite gost Ville Marije Klare i njezine jedinstvene lokacije. Odmorite se u opuštajućem meditativnom ambijentu skoro netaknute prirode

Kapacitet Luksuzne Ville za odmor Marija Klara ****

5 osoba. Villa se proteže na dvije etaže. Prizemlje: Dnevni boravak (s kuhinjom i blagovaonicom 50.40 m2). Vanjska natkrivena terasa 13.50 m2. Kat: Glavna spavaća soba 22 m2 s kupatilom 4.50 m2; King size krevet za 2 osobe + Sofa na razvlačenje za 1 osobu. Spavaća soba 15 m2 s kupatilom 4.60 m2; King size krevet za dvije osobe. Natkrivena terasa 10.80 m2. Krevetić za bebe dostupan. Dobrodošli.

Otkrijte ljepotu naše vile s bazenom

Luksuzna Villa Marija Klara s bazenom, smještena je u netaknutoj prirodi i nudi odmor daleko od dnevog stresa suvremenog života.

Kuća za odmor sa bazenom, Luksuzna Villa Marija Klara**** nudi cjeloviti doživljaj odmora u visokokvalitetnom objektu. Villa Marija Klara, zbog svoje jedinstvene lokacije, opuštajućeg te meditativnog ambijenta prirode te pažljivo i s mnogo ljubavi uređenog interijera, pravi je odabir za provesti odmor u bilo koje doba godine u savršeno očuvanom i netaknutom prirodnom okruženju. Istočna Istra i autohtono selo Ripenda raj je za ljubitelje prirode. Luksuzna villa s bazenom pruža doživljaj odmora po svačijem ukusu.

ŽELITE PROVESTI VAŠ ODMOR U VILLI MARIJA KLARA****?